Cor Makengo

Hi! Mijn naam is Cor Makengo. 34 jaar, Personal Trainer en Bootcamp Trainer. Ik ben geboren in het verre Angola, maar op jonge leeftijd gevlucht naar België. Het grootste deel van mijn jeugd ben ik opgegroeid in jeugdinstellingen, en het is net daar dat mijn passie voor sport is gegroeid. Ik begon met basketbal en was direct verkocht! Uiteindelijk heb ik hier een mooie carriere in uitgebouwd, die mij zelfs tot op nationaal niveau heeft gebracht.

Naast sportfreak heb ik ook een opleiding tot opvoeder gevolgd waarbij ik heb geleerd hoe ik mensen kan begeleiden en probeer ik er altijd naar te streven om mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Sinds een paar jaar ben ik erin geslaagd om deze twee passies te combineren! Reeds enkele jaren ben ik actief als sportcoach en help ik (met mijn gekende “Cor smile” ) mensen om hun sportieve doelstellingen te behalen. Door de jaren heen heb ik heel wat ervaring opgebouwd en ik zorg ervoor dat ik samen met u op een leuke, energieke en uitdagende manier het optimale resultaat bekom!